Allmänna villkor

Eductia utbildningsbolag är ett mindre företag som drivs av lärare och f.d lärare som tröttnat på att skriva läromedel för sig själva och kollegor där all vinst går till multinationella storförlag, där kontrollen över materialet ligger bortom utbildade pedagogers räckvidd och där flashig marknadsföring går före ett gediget innehåll.

Eductia säljer material för, av och till lärare. Vi som producerar materialet gör det utan mellanhänder, vi själv och frilansande kollegor tar fram material som vi skulle vilja ha i våra klassrum. Allt vårt material är först utprovat i riktiga klassrumsituationer med såväl elever som lärares kritiska ögon.

Vi är inget stort förlag utan är lärare som skriver material som vi själva använder i vår undervisning och genom att vi har en så förenklad administration kan vi hålla nere kostnaderna på våra produkter. Vi är även mycket lyhörda gentemot dig som kund och välkomnar alla förslag på förbättringar och utveckling av våra produkter.

Eductia AB har sitt säte i Malmö och drivs av Martin Fritzin och Andreas Brodin.

Organisationsnummer: 556839-5205

Bankgiro: 384-0022

Om det gäller frågor kring beställningar eller ekonomi kontaktar du Andreas på andreas@eductia.se eller ekonomi@eductia.se

Om det gäller våra produkter eller olika erbjudanden kontaktar du Martin på martin@eductia.se

När du beställer från oss lagrar vi de personuppgifter om dig som krävs för att kunna leverera och ta betalt. Någon gång per år skickar vi även ut riktade erbjudanden med epost. Vi säljer aldrig vidare dina kontaktuppgifter och du kan när som helst kontakta oss och be att bli bortplockad från våra register.